info@btandsons.hu

Vásárlási tájékoztató

Vásárlási feltételek:

Termékeink:

A www.btas.hu webáruház nyílászáró gyártáshoz szükséges kiegészítőkkel, utólagos nyílászáró-szigeteléshez használt öntapadó tömítésekkel, garázskapukkal, lakossági és ipari kerítések kereskedésével foglalkozik.

 Szállítási határidő:

A kiszállítás általánosságban a megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül megtörténik. Minden megrendelés esetén felvesszük a megrendelővel a kapcsolatot a kiszállítás részleteinek tisztázása érdekében.

 Szállítási díjak:

A szállítás díja súlyfüggő, általában kisebb tételek esetében (lakossági felhasználási mennyiség) a szállítási díj bruttó 1.400,- Ft. Amennyiben a rendelt mennyiség súlya meghaladja a minimum szállítási díjhoz tartozó súlykorlátot, egyedi szállítási díj kerül megállapításra, melyről a megrendelő minden esetben értesítve lesz. 

 A szállítás időpontja:

Kiszállítás többnyire a feladást követő munkanapon történik. Mivel ezt nem mi végezzük, hanem a futárszolgálat mellyel szerződésben állunk, így annak pontos időpontjára ráhatásunk nincsen.

 Fizetési mód:

A www.btas.hu webáruházban utánvétesen értékesítjük a termékeket, azaz készpénzben a futárnak szükséges kifizetni a rendelés végösszegét átvételkor. Átutalásos fizetés csak mint "előre utalás" lehetséges külön egyeztetés alapján. Az előre utalás azt jelenti, hogy egy az Ön nevére kiállított proforma számla alapján elutalja a végösszeget, amikor az utalás a számlánkra megérkezett akkor adjuk át a csomagot a futárnak kézbesítésre.

A termékek csomagolása (grafikai kivitelezése) esetenként eltérhet a honlapon megjelenített csomagolásoktól!